Breaking Dawn

Breaking Dawn

Så blev det endelig min tur til at komme ind og se den. Men så nemt var det nu heller ikke vejen der til. Dem jeg skulle havde set den med kunne ikke alligevel, og alle de andre kunne heller ikke. Men mødte så en i bussen en dag som jeg har kendt siden vi var børn men aldrig hængt ud med. Hun ville gerne med ind og se den. Så i går var vi inde og se filmen.

Jeg kunne kende en del fra bogen, men der var også ting jeg ikke kunne. Og jeg var ved at få et hysterisk anfald da jeg troede de havde lavede sne og vidne kampen om. Men det viste sig jo bare at det var Alice der viste Aro hvad der skete hvis han ikke lyttede 🙂 . Var lige ved at krepere da jeg så kampen.

Det er nu ikke sidste gang jeg skal se den, for dvd’en skal anskaffes når den kommer der til 🙂 …

Havde bestilt gode pladser og der var ingen ved siden af os det var jo lækkert. Men da vi kom ind i salen skulle der sidde nogle helt op af os. For fanden da også hele salen var næsten fri kunne de da ikke havde fundet et andet sted. Og ham ved siden af drak øl. Hader lugten af øl. Føj siger jeg bare.

Nå men fik den da set og det var det vigtigste. 🙂

4 Comments on “Breaking Dawn”

 1. Tusind tak 🙂
  Det var han da også – bare knap så velplejet ^_^ Han var jo alt for tynd, og hans pels og øjne var matte. 😀 Men hans udstråling har altid været mere end dejlig. Og det er så skønt at han både har taget på nu, og sat lidt muskler 🙂 Men han skal stadig tage lidt mere på.

  Simone
  Microcut.dk

 2. Tusind tak begge to! 😀 Hun er også min lille engel. Jeg er vildt heldig med at hun har været min de sidste 8 år, selv om det har krævet meget blod, sved og tåre ;D haha…

  Det er bare så fint dit nye juledesign 🙂

  Simone
  microcut.dk

 3. Tusind tak! Det er blåstribet på den anden side ^_^” Er bare helt tosset med det! Er så glad for at jeg bare fik det ud af det blå 🙂

  (hov undskyld jeg kom til at genposte den anden kommentar 🙁 ved ikke lige hvad der har gået galt…)

  Simone
  Microcut.dk

 4. Jeg var også helt spændt, da jeg var inde og se filmen. Den har et rigtigt fedt twist 🙂

  Og kommentar-svar: Øv, hvor besværligt. På den anden side måske fair nok, så bliver man ikke så let fristet… selvom afstanden nu alligevel var nok til at holde mig hjemme ^^”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *