2017 May 21

Darke Akademiet – Blodets Bånd

Darke Akademiet – Blodets Bånd Book Cover Darke Akademiet – Blodets Bånd
Darke Akademiet #2
Gabriella Poole
Fantasy
Hachette Children's Group
4-2-10
Paperbak
304

I dette semester er det hemmelighedsfulde Darke Akademiet flyttet til New York, og Cassie Bell er ikke længere den uskyldige, nye pige. Nu er hun stærk, målrettet og har sine egne hemmeligheder. For Cassie er blevet introduceret til De Udvalgtes verden og kæmper med sine utrolige kræfter, en farlig romance og den krævende ånd inden i hende, der forlanger at få næring.

Da en gammel fjende vender tilbage, bliver Cassie sat på en hård prøve. Kan hun befri sine venner fra en skæbne værre end døden, eller vil hun ende med tilintetgøre dem i forsøget på at rede sig selv.

Er noget nær henne ved den samme mening som jeg havde med bind 1.

Jo jo den er da udmærket men så er der heller ikke mere i det. Jeg sad med følsen som var, er jeg ikke snart færdig med den bog, for så spændende er den heller ikke. I denne her kæmper hun med sine nye kræfter og hendes forhold til kæresten. Der er ikke så mange overraskelser der i.
Der er da lidt kærlighed med i, men så meget er der heller ikke, Cassie er bare den type der ikke kan lade tingene værre som de er hun er med nu i De Udvalgte men stadig skal der snuses. Hun skal snuse videre til hun ved hvad der foregår. Kan godt blive lidt træt af hende nogle gange..

Alt i alt en udmærket bog, men ikke en som jeg gider læse igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *