Follow:
Anna-sofie, Familie, Veninder

Der sker ikke meget

Min første blog i Januar. Men der sker ikke så meget i mit liv.

Havde fødselsdag den 17 hvor jeg havde besøg af min mor og bror. Fik det jeg ønskede mig. Håndklæder, Skål, Tærtefad og WC vogn, Deo… Om lørdagen havde jeg besøg af min veninde og hendes mand og lille datter Frigg, de kom til en omgang Tacos. 🙂 Af dem fik jeg sæson 1 + 2 af The Big Bang Theory dem havde jeg ønsket mig. De er også set begge sæsoner..

I fredags var jeg hjemme ved min anden veninde som også heder Anne. Der lavede hun lækker aftensmad Lasange og så så vi White Collar. Det var rigtig hyggelig at se hende igen, har ikke set hende i et stykke tid … 🙂

Ellers er der ikke sket noget i Januar som er værd at skrive om mener jeg ikke..

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Simone

  Dér var du! 😀 Vi har jo savnet dig! 😉 hihi!

  Simone
  Microcut.dk

  29. January 2013 at 19:56
 • Reply Simone

  Tusind tak! Jeg har fået en masse skønne gaver, og indtil videre er det bare en rigtig dejlig dag 😀

  Simone
  Microcut.dk

  2. February 2013 at 14:45
 • Reply Cathrine

  Jeg er også rigtig glad for billederne, de er bare blevet gode 😉

  4. February 2013 at 13:24
 • Leave a Reply