2014 Jun 27

Dødsshowet

Dødsshowet Book Cover Dødsshowet
Krucifiks Morderen, Bødlen, Stalkeren, Dødens Kunstner
Chris Carter
Krimi
Jentas
1-11-13
Paperbak, Ebog, Lydbog, Indbundet
393

Kriminalassistent Robert Hunter fra Los Angeles - politiets specialdrabs afdeling får en anonym opringning, der beder ham gå til en bestemt internet adresse - en privat udsendelse. Hunter logger på, og en forstilling beregnet kun for ham begynder straks.

Tvunget til at tage foretage kvalmende valg må Hunter sidde og se på, mens et uidentificeret offer blive torteret og myrdet live på internettet.

Før Hunter og hans makker Garcia overhovedet når at komme i gang med efterforskningen, får Hunter en ny opringning. En ny internetadresse. Et nyt offer. Men denne gang har morderen opgraderet sit spil.

5 stjerner fortjener denne bog. Chris Carter kan bare skrive en god krimi som kommer under huden på en. Flere dage efter man har læst bogen ligger den og ruger i ens hoved. Hvor får han sine ideer fra tænker man bare for de er beskrevet så godt at man nogle gange tænker sit.

Men er du til uhyggelige krimier der holder dig vågen om natten så er Dødshowet lige noget for dig. For der er uhygge for alle pengene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *