2014 Mar 30

Er Frækt Vædemål

Fra det øjeblik Abby så ham, vidste hun, at han var alt det, hun burde holde sig langt væk fra…

Abby Abernathy er en pæn pige. Hun drikker ikke, hun bander ikke, og hun har den rette antal cardiganer i sit skab. Abby er overbevist om, at hun har lagt sin fortid bag sig, da hun begynder på en frisk på college langt væk fra sin hjemby. Men så render hun ind i Eastern Universitys omvandrende engang knald. Travis Maddox, høj, velbygget og dækket af tatoveringer er lige præcis, hvad Abby ønsker at undgå. Om aften tjener han sine sine penge ved at stille op i arrangerede og brutale slåskampe, om dagen er han den mest eftertragtede mand på college. Lokket af Abbys tilsyneladende manglende respons på hans charme og tiltrækning kræft, snører han hende til at indgå et vædemål. Hvis han taber, skal han gå i cølibat i en hel måned. Hvis hun taber, skal hun bo i Travis lejlighed i lige så lang tid. Uanset udfaldet ved Travis ikke, at han har mødt sin overmand.

Fra jeg begyndte at læse denne bog gik der ikke mange dage til den var læst. Jeg elskede den fra side 1 af. Historien er super god og jeg elsker sådan nogle college bøger. Glæder mig til at læse den næste i rækken og håber den snart bliver oversat hvis den da gør det? Ellers må jeg læse den engelske udgave af den.

Hvad forfatteren tænkte på da hun valgte navne til sine personer ved jeg godt nok ikke. Abby, Travis dem syntes jeg er ok. Men deres efternavne er total langt ude. Det er der mange af navnene der er i hele bogen. Men nå det kan jeg leve med.

De siger den hører ind under kategorien erotisk. Det mener jeg ikke den gør. Så meget sex er der altså heller ikke med i den. Jeg blev ikke rød i hovedet, som jeg gjorde flere steder i Fifty Shades Of Grey. Den her er ikke til den vilde side. Syntes den er sød og så tudede jeg mig igennem meget af den når de havde deres problemer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *