Er seriøs ved at dø af varme:(

Er seriøs ved at dø af varme her oppe i denne lille lejlighed blæseren kører og pasginner er rullet ned og det hele men er stadig ved at værre gennemblødt pyh….
Bare da jeg skulle støvsuge rendte sveden ned af ansigtet og ryggen – hader at svede lad mig ærlig indrømme det pyh….

Er ved at lave Hotwings og varme flutes til aften mums og så vil jeg sætte em DVD film over som jeg kan koge til hehe…..

Nå en lille pip her fra – skriver måske senere igen…

9 Comments on “Er seriøs ved at dø af varme:(”

 1. Ja, puha det har været varmt de sidste par dage, jeg har heller ikke kunne holde det ud, men lad os håbe at det begynder at regne idag, så det ikke bliver så slemt 🙂

 2. Tak for linket jeg har skam kæden både i sølv og guld købte den for 2 år siden så den har været længe fremme.. men ellers tak..

 3. Kan forresten rigtig godt lide det nye layout 😀

  … og nej det er ikke sundt -.-” Det er også for dumt at jeg glemmer at spise… Men kommer jeg først igang med kaffen, mister jeg lysten til at spise mad…

  MEN i morgen skal jeg nok få spist horder af mad 😉 Skal på barbeque buffet med kæresten 😉 hihi

 4. Jamen, jeg flytter dig da gerne søde. 🙂 Det er så længe siden at jeg har fået gjort noget ved mine links, så nu skulle det ligesom være, synes jeg. :p

  Skal ikke lave noget som helst spændende. Skal arbejde i morgen. Igen. Suk. Er helt og aldeles kvæstet og bombetræt, men den står lige på en dag mere… Og så har jeg da gudskelov to fridage, for vi har lukket mandag også. 🙂 Men der skal bare slappes af de to dage – Drosles helt ned og hygges med lidt film og afslapning tror jeg. :p Det kunne jeg godt bruge. Synes bare alle omkring i bloglandet har fri for tiden – Total snyd. 😉

 5. Altså, engang imellem ville jeg sgu godt kunne misunde dig. Hehe. I bund og grund ville jeg slet ikke undvære de 37 timers arbejdsuge – Jeg keder mig utrolig nemt, når jeg fx har ferie. Men engang imellem, som når det er så presset som det er lige nu, så misunder jeg altså lidt folk der går arbejdsløse af den ene eller den anden grund. Pinligt at indrømme ja, men sandt. :p

  Uh, jeg savner også at være lidt mere kreativ engang imellem – Det er en af de der ting jeg egentlig hygger mig fint med, men er så utrolig dårlig til at holde ved lige. Tsk tsk. Burde hanke lidt op i mig selv, på nogle områder. :p

  Lyder da godt med din førtidspension, trods alt. Selvom det selvfølgelig ikke er superfedt, rent praktisk, så vil det da være dejligt at få noget ro på det måske. 🙂

 6. Tusind tak 🙂 Vi er såmænd bare venner, men man går jo helst ikke alene til prom… Og, ja, jeg skal desværre hjem for at blive.

  Sikke nogle fine ugler du har! Der er bare noget helt specielt ved sådan nogle væsener 😀

 7. Så håber jeg virkelig at det hjælper på kvalmen, at du får noget i mod det 🙁 Det er sgu da træls at sådan noget medicin altid skal være så besværligt, og fyldt med bivirkninger -.-”

  Og tak for rosen af designet 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *