2013 Sep 12

Fået en Tablet

Jeg har fået mig en Tablet. Det er ikke en Ipad – det var ikke lige sådan en jeg havde brug for. Så købte mig en fra Denver en str 9 i skærm og den fik jeg i går med posten.
Den landede i Horsens tirsdag efter jeg bestilte den mandag og onsdag formiddag var den stadig ikke kommet så ringede jeg til Post DK og de kunne godt se at den var i Horsens men hvorfor den ikke var kommet ud viste de ikke. Men damen ville sætte en på jobbet og allerede efter få timer var Posten der med den.
Selvfølgelig var det i mens jeg var i bad, så stod i Håndklæder og tog i mod den. For ville virkelig ikke til Stensballe efter den. Tager en krig og hente Post der ude.
Men nu har jeg den og den bliver brugt flittigt til at læse på. Læser Fifty Shades Of Grey igen. Elsker de bøger selvom mange hader dem. Og så er Netflix hentede ned så det også kan nydes. Så er bare super glad for den og så var den ikke så dyr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *