Fifty Shades Of Grey ” Fanget “

Fifty Shades Of Grey

Kærlighedshistorien der vil forføre dig, besætte dig og blive hos dig for altid.

Anastastasia Steele, er 21 årig litteraturstuderende, skal interviewe den succesrige forretningsmand Christian Grey. Hun finder ham på en og samme tid uimodståelig og skræmmende. Efter deres første møde forsøger hun at slå ham ud af hovedet, men en dag dukker han op i det byggemarked, hvor hun er deltidsansat, og inviterer hende ud.

Den uskyldige Anastasia mærker til sin foruroligelse, et hun er stærkt tiltrukket af den karismatiske Grey. Hans advarelser til hende om at holde sig væk fra ham får hende bare til at begære ham endnu mere.

Grey er plaget af indre dæmoner og et ekstremt behov for kontrol. Da de kaster sig ud i et lidenskabligt forhold, opdager Anastasia lige så så meget om sine egne lyster som om Greys mørker hemmeligheder.

Fifty Shades Of Grey ” Fanget “ er skrevet af E L James. Jeg havde ikke hørt om hende eller disse bøger inden de begyndte at reklamere om dem at de kom på Dansk.

Jeg læser næsten alt, men denne slags bog har jeg aldrig prøvet at læse før. Og jeg må sige at jeg skal læse de næste to i serien, for jeg kan godt lide denne her. Og hvad den handler om.
Det der fanger mig er måden den er skrevet på, der er ikke sparet på detaljerne.

Jeg forstår ikke hvad det er der gør at den har fået dårlige anmeldelser ? Jeg syntes den er udmærket skrevet og det hele. Men nu var jeg aldrig den bedste i skolen til Dansk, så måske skal jeg ikke udtale mig om lige denne ting. Men skidt med det, bare jeg kan lide den så kan mine Dansk undervisning rende mig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *