2017 Feb 28

Forbandede Kærlighed

Forbandede Kærlighed Book Cover Forbandede Kærlighed
Colleen Hoover
Kærlighed
Lovebooks
6 - 5 - 16
Paperback, Ebog, Lydbog
372

Det langt fra kærlighed ved første blik da Tate møder den flotte pilot Miles. Det eneste, de to har til fælles, er en stærk gensidig tiltrækning, og snart indleder de et uforpligtende forhold kun baseret på sex. Det burde være den perfekte ordning for dem begge, for Tate har ikke tid til at have en kæreste, og Miles er slet ikke ude efter kærlighed. Kan Tate overholde de to simple regler, som Miles har opstillet for deres forhold: Stil ikke spørgsmål om min fortid. Forvent aldrig en fremtid. De tror, at de kan håndtere det, men de indser hurtigt, at de leger med ilden. Som tiden går, falder Tate for den flotte fyr som har en stor hemmelighed.

Hver gang jeg tog en pause fra bogen, kunne mine tanker ikke lade værre med at dreje sig om den. Og jo længere jeg kom i den jo mere elskede jeg den. Og i den sidste del vil jeg gerne indrømme at jeg tud brølede som en tude marie. Hold da ferie hvor var den bare god.

Længe siden jeg har læst sådan en god bog.

1 Comment on “Forbandede Kærlighed”

  1. Hej
    Jeg kan se at du linker til min gamle hjemmeside/blog, cautious.dk. Jeg har (endelig – med noget forsinkelse) fået flyttet indholdet over til mit nye domæne klberger.dk. Pt er der sat redirect på, så besøgende ryger direkte videre, men ved næste betaling, vil cautious.dk blive lukket ned i stedet. Det ville derfor være glæde mig meget, hvis du vil opdatere linket til det nye domæne.

    Tusind tak og jeg beklager besværet – Men jeg håber at det bliver det værd. Det nye domæne kommer (lidt efter lidt) til at have en masse fedt indhold og gratis værktøjer til både forfatterspirer og bloggere. Samt lidt personlige indlæg og naturligvis opdateringer om mit forfatterskab.

    Mange hilsner
    Katja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *