2011 Jul 12

Give Away på Katrineespersen.blogspot

Katrineespersen.blogspot.com Har en lækker Give Away som jeg gerne vil vinde hehe 😀

4 Comments on “Give Away på Katrineespersen.blogspot”

 1. Hej Anne-sofie!

  Du har jo deltaget i min giveaway, men hvad er din mail? Kan ikke rigtig læse mig frem til det hehe. 🙂 Bare svar her.

  Katrine <3
  Katrineesppersen.blogspot.com

 2. Hej! Anna-Sofie

  Jeg ville spørge dig om, du ville gøre mig en tjeneste for min blog, og designe en skabelon/design som jeg kan bruge/arbejde videre på, da jeg er ved være godt træt af, ikke kunne finde et theme jeg kan lide. Du er så god til det, men stadig ville jeg gerne kunne arbejde videre, og på den måde udforske selv at designe et design med hjælp fra dig af. 😉

  M.v.h
  Amalie

 3. Hej! A-S

  Mange tak for din email. Nu skal der bare designes en header. 🙂

  Endnu engang mange tak for din venlighed, og du gad bruge din tid på det. ^^.

  M.V.H.
  Amalie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *