2014 Aug 11

Hader mine tænder

Jeg hader seriøs mine tænder. De er bare ringe. I løbet af sommeren er der blevet ordnet 5 rødder i to tænder i alt. Men da der er betændelse i dem, skal det først værre væk inden de kan lukke det hele og gøre dem fine. Men nu har jeg tandpine meget af tiden. Håber den de arbejdede på i dag ikke giver så mange problemer som inden de begyndte på den i dag. Men den anden tand er noget lort – og nu viser det sig at den måske ikke kan laves da det meste er flækket af den. Så den skal måske rives ud. Hvis den skal det, skal der værre læge til stede da jeg får blodfortyndende medicin ellers skal jeg vente til oktober hvor jeg skal stoppe med det medicin. Tror bare ikke jeg kan holde ud at vente så længe på det. For det mindste så gør det ondt i den lorte tand.

Der er bare en masse der skal laves. Har en masse hulder og en stor en øverst. Og den skal laves inden den skal rodbehandles. Så håber på den kan laves her på torsdag, når jeg skal der op igen.

Så i en stykke tid skal jeg en del der op. Men vil gerne havde mine tænder lavet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *