2013 Jul 02

Hannibal

Syv år er der gået. Den skræmmende seriemorder Dr. Hannibal Lecter er forsvundet efter sin blodige flugt fra politiet.
Ingen har set skyggen af ham, og han har ikke efterladt sig et eneste spor – indtil Clarice Starling modtager et brev fra ham.
Det sætter på ny gang i FBI’s verdensomspændende efterforskning, men Hannibal har flere dødsfjender, og FBI er ikke de eneste, der prøver at lokke kannibalen frem fra sit skjul. En af hans ofre som er den eneste der er overlevet, vil havde hævn. Men er de smarte nok til at få fat i Dr. Lecter?

Jeg har læst denne bog et par gange, og den er lige spændende hver gang. Som den er uhyggelig er den også utrolig spændende. Men man skal ikke sammenligne bogen med filmen for der er en kæmpe forskel på dem. Bogen er ti gange bedre og afslutningen på bogen er helt andreledes end filmen. Af alle de bøger jeg har læst om seriemordere og skumle personer er Dr. Lecter anderledes på mange måder, han er klog, opfinsom, lidenskablig og han har en fremragende smag for kultur. Og så har han et bånd til Clarice Starling som han ikke har ved andre. Han kan lide hende, men kan også lide at lege med hende.

Hannibal er ud af en serie på 4 bøger, Ondskabensøjne, Den Røde Drage, Hannibal og Hannibal Rejser Sig.

5 Comments on “Hannibal”

  1. Tusind tak!
    Ja, du har altid været så sød at tale godt om ham 🙂
    Jeg er så glad for at han er blevet sådan en glad, og tilfreds hest. Han skal nok få en god fremtid.

    Simone
    Microcut.dk

  2. Jeg ved ikke lige hvilken bog jeg har tænkt mig at læse hvornår 🙂 Men har haft Lyntyven liggende i over et år nu tror jeg det er. Næsten 1½ tættere på 2 år vil jeg tro, så det må være på tide at få den læst snart 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *