2013 Nov 18

Hvilke hemmeligheder tog Eloise med sig i graven?

Cathy’s veninde er død af kræft. Og måneder efter hjemsøges Cathy’s hjerne af Eloises genfærd. Hun vil havde Cathy til at sørge for sine tvillinger. Men det er ikke lige nemt da alle er over bevist om at hun er rablende sindsyg. Da hun har en fortid med psykiske problemer. Men Cathy giver ikke op og begynder at grave i Eloises fortid med hendes mors hjælp. Men det de finder ud af er ikke lige det de havde regnet med.

Det tog mig ca halvdelen af bogen inden den fangede mig. Men så gik det også frem af. Jeg kan ikke rigtig finde ud af om det hele bare befinder sig i mit hovede eller om der er noget om hendes evner. Chris ireteret mig grænseløst fra start til slut. Hans ego er højer end hans egen kone. Og den behandling hun fik af ham. Ted er der kun et ord for. Rablende gal. Jeg elskede historien om Eloise og Jack sikke en historie.

Stjerner:
Star Star

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *