2011 May 07

Hvor er jeg bare træt i dag!!!

Er bare mega træt i dag efter i går. Var sammen med min veninde Tina hele dagen. Blev hentede af hende 9.15 og så kørte vi mod Viborg, men da vi kom til Silkeborg endte vi i en Genbrug der oppe, fandt en ny taske til hverdags brug den kostede 30 kr så det var super. Men vi skulle lige forbi en mere i Silkeborg, der fandt jeg nu ikke noget…
Så kørte vi mod Viborg og hentede Lærke, Tina’s datter deroppe og så fik hun et hysterisk anfald da Vi skulle forbi Them på vej hjem…

Tog så med hjem til Tina efter vi havde afleveret Lærke ved hendes mormor og så skulle vi alle sammen grille det var super lækkert mad vi fik Coulotte steg med salat og flutes og pølser og nogle Mokai nam nam de er bare gode de Mokai med Hyldeblomst dem kunne jeg bare sutte i mig 😀

Blev kørt hjem lidt over 8 så var vi lige forbi Bilka da jeg skulle havde nye Leggings for dem jeg havde på havde bare skrabet så jeg var rød glødende og havde så store smerter i låret at Tina havde bundet låret ind med noget plaster så skulle bare havde nogle nye så dem fik vi fundet så det er godt nok…

Var bare lige på nettet for at tjekke mail da jeg kom hjem og så gik jeg i seng og sov til godt 11 i dag, men er nu stadig træt puha.

Skal bare slappe af i dag og se film… Nu ser jeg ” 101 Dalmatiner ” på Tv2 og senere skal jeg se en kl. 21.10. Til aften skal jeg havde Koteletter i fad med Pasta eller Ris til, men nu ser jeg…

P.S: Så en mand i Rema1000 der bare gik rundt i badekåbe, det var sku noget af et syn må jeg indrømme og en del skummelt også….

Nå smutter igen, sidder og spiller lidt… 😀

1 Comment on “Hvor er jeg bare træt i dag!!!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *