2012 Jan 09

I dag har jeg lavet?

Skulle mødes med en veninde i dag, men tog ned før hende. For skulle havde lavet buskort og id kort kort til buskortet.

Da det var gjort tog jeg i Føtex købte en Deo fra Gosh den grønne til 20 kr. Total billigt og jeg elsker den bare så frisk.
Så fik veninden da endelig fri fra skole kom ind til byen… Vi gik så i by torvet og jeg var i Stereo Studio og de får Hex Hall hjem i næste uge total billig er den der inde we we 🙂 Gad vide hvornår de får varer hjem ? ? ?
Så gik vi bare rundt og kiggede og var inde og få en Kebab rulle Nam Nam det var ikke dårlig og hold da ferie den var stor…. Så smuttede vi i Bilka, men fandt nu ikke noget jeg gad at havde…
Tog der efter bussen hjem ad, men valgte at stå af ved min mor for at hente mit sengetøj. Fik også lige beralt hende for min fars kranse pude eller hvad de nu heder. Som vi lagde hen den 25 December. ( Åh gud hvor jeg savner ham ). Kiggede lidt reklamer og vi snakkede om kød til min fødselsdag, aner ikke hvad jeg skal købe. Hun lavede aftensmad så var først hjemme kl. 19.15 ca.
Så fik nyt sengetøj på og støvsuget og gjort skidebakke ren og taget et bad og givet vand til Dress.

Så nu er jeg gået i seng, er monster træt hehe…. Ligger bare og ser Harry Potter fik ikke set de Vise Sten Færdig i går…

Nå tror jeg vil smutte 🙂 …… Nat Nat To All 🙂

5 Comments on “I dag har jeg lavet?”

  1. Jeg håber også jeg bliver glad for den … Synes stadig det er mange penge og lidt fjollet at købe sådan en telefon, med mange funktioner som jeg aldrig vil bruge. Men det var den der passede bedst til mine ønsker og krav. 🙂

  2. Jeg elsker kakao i alle afskygninger. :p Kold, varm … I dont care. :p Men milkshakes er altså en fantastisk opfindelse – Foretrækker dog klart kakaoen. :p

  3. Uh, super godt tip, jeg har været på nippet til at koste de 150 eller var det 200 kr. som de ville have for Hex Hall 2 i Bog og Idé, men selv med porto på er det billigere igen Sterio Studio… Jeg tror så ikke den i Holstebro har bøger, men jeg kan vel altid spørge om de kan bestille den hjem 🙂 Hvordan gjorde du?

  4. Hej Anna-Sofie

    I dag på Twitter, fandt jeg ud af at du ikke blev followet, hvilke jeg trykkede på knappen, men så kom den frem og sagde AT DU HAVDE BLOKERET MIG? :-(((

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *