2013 Oct 02

IKEA tur til Århus

Jeg var en tur i IKEA i går sammen med nogle af dem fra Kildegade. Købte lidt forskelligt som i kan se på billederne. Købte også et Spise bord, men det er der altså ikke billeder af. Den er ikke samlet i nu.

I undre jer nok over hvad alle de gave mærker er til? Jeg så nogle billeder der oppe som de havde lavet til udstilling og der havde de brugt de mærker i rammer. Og det syntes jeg er smart og det var flot. Jeg har det sådan at jeg ikke ved hvad jeg skal havde hængende. Så kan de komme op.

Vi spiste også der oppe, fik en byg selv burger med fri Sodavand det er jo ikke så dårligt. Vi skulle enlig havde været i Bazar West, men vi næsten alle ved at værre trætte og ville enlig bare gerne hjem så det gjorde vi.

Syntes det er dejlig at de laver sådan nogle ture for os der nede. Hvor vi giver et beløb og så kan vi komme med hvis der er plads i bussen. Så er man sammen med andre og det er jeg glad for. Er super glad for at kommunen har givet mig lov til at gå der nede, ellers kom jeg aldrig nogle steder. Så ville jeg bare sidde foran tv’et og pc’eren hele dagen begrund af min OCD.

1. 2. 3. 4.

1 Comment on “IKEA tur til Århus”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *