2016 Feb 26

Jeg er døden

Jeg er døden Book Cover Jeg er døden
Krucifiks Morderen, Bødlen, Stalkeren, Dødens Kunstner, Dødsshowet, Ondskab
Chris Carter
Krimi
Jentas
23 - 10 - 15
Paperbak, Ebog
371

En ung kvinde bortføres, og 7 dage efter bliver hendes lig fundet på et øde grønt områdeved Los Angeles internationale lufthavn.

Obduktionen viser, at hun er blevet torteret og myrdet på yderst bizar vis. Men overraskelserne ender ikke her. Denne morder kan lide at lege, og han har efterladt et brev i halsen på sit offer.

kriminalassistent Robert Hunter, leder af LAPD's specialafdeling for særligt voldelige forbrydelser, bliver sat på sagen. Men næsten omgående dukker endnu et lig op. Hunter og hans faste makker kriminalassistent Carlos Garcia, ved at det er et kampløb med tiden, for det går hurtigt op for dem, at de jager et uhyre.Et sandt rovdyr, hvis fortid gemmer på en grufuld hemmelighed, og hvis trang til at gøre mennesker fortrædog tørst efter mord aldrig kan slukkes - for han er døden.

Fantastisk bog fra Chris Carter igen. Han fanger en med det samme når man kommer igang. Morderen i denne bog er smart og kold. Men han finder ud af for sent at han har mødt sin over mand i Hunter og det er det jeg godt kunne lide der i.

Jeg har stadig nogle ting som jeg er i tvivl om. Og håber jeg får løst dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *