2016 Jun 03

kærlighed Forfanden! ” How To Love “

Kærlighed Forfanden! " How To Love " Book Cover Kærlighed Forfanden! " How To Love "
Katie Cotugno
Ungdom, Kærlighed
Carlsen
5 - 2 - 2014
Ebog, Hæftet
353

I bogen “Kærlighed for fanden!” møder vi Reena / Serena. Hun er forelsket i Sawyer, og har været det i al den tid de har Kendt hinanden. Alt ved ham er perfekt og det er også det faktum, at han endelig lægger mærke til, at hun findes, selvom han er sammen med hendes tidligere veninde som dør. De indleder en hed og kraftfuld kærlighedsaffære, og Reena har aldrig været lykkeligere og forvirret.

Men Sawyer er et dystert sind med hemmeligheder, og før Reena ved af det, er han forsvundet ud af hendes liv. Hun er blevet gravid, og hendes familie foragter hende, de næste 3 år kæmper hun med at få sit liv til at fungere bedst muligt med hendes datter Hannah.

Da Sawyer pludselig dukker op igen og finder ud af at han har en datter, må Reena kæmpe med sine følelser og tvivl om hun skal give ham en chance igen. Men sandhederne skal først på bordet. Inden hun kan komme videre med sit liv sammen med sin datter som hun elsker over alt på denne jord.

Fantastisk bog fra start til slut.

Man følger Reenas liv fra da hun indleder et forhold med Sawyer og månederne inden han forsvinder og så fra han kommer til bage og hun kæmper for at finde sig selv sammen med datteren.

Så bogens kapitler er før og efter og det er Enlig nemt at finde ud af. Det hele er ikke blandet sammen, så det er til at gå til.

Så hvis du er til en god ungdoms kærlighedsbog er den god. Den fangede mig med det samme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *