2015 Oct 24

Kirurgen

Kirurgen Book Cover Kirurgen
Dø igen, The Sinner, Body Double... Flere.
Tess Gerritsen
Krimi
Jentas
23 Februar 2015
Epub
256

Han sniger sig ind i kvinders hjem om natten og lister lydløst ind i værelserne, hvor de ligger og sover, men snart vil vågne op til et levende mareridt. Hans metodes præcision antyder, at der er tale om en gal læge, hvad der får aviserne i Boston til at kalde ham ’Kirurgen’.
Med kriminalassistenterne Thomas Moore og Jane Rizzoli i spidsen må politiet opsøge offeret for en næsten identisk forbrydelse – for to år siden nedkæmpede og dræbte lægen Catherine Cordell sin overfaldsmand, inden han kunne nå at fuldføre sit forehavende. Men denne nye morder genskaber med uhyggelig akkuratesse detaljerne omkring overfaldet på Cordell. For hvert nyt mord er det, som om han håner hende og indsnævrer afstanden fra hendes arbejdsplads til hendes hjem. Og hverken Moore eller Rizzoli kan beskytte Cordell mod en hensynsløs morder, som tilsyneladende kender – og svælger i – den hemmelige frygt hos de kvinder, han dræber.

Super spændende bog som fangede mig fra side et af. Detaljerne bliver beskrevet rigtig godt og man fanger ikke hvem morderen er inden sidst i bogen. Det eneste der irriteret mig lidt var Rizzoli. Hun tror hun er den bedste og hvis hun ikke bliver taget seriøs sur muler hun.

Nu er jeg super fan af Tv serien og den Rizzoli der i er ikke som i bogen. For det første er Rizzoli i bogen lille og hader børn, men i serien er hun høj og smuk og elsker børn.

Men alt i alt skal jeg læse de næste i serien. For kunne som sagt godt lide bogen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *