2014 Sep 07

Kvinden I Buret

Kvinden I Buret Book Cover Kvinden I Buret
Kvinden i buret – Afdeling Q nr. 1, Fasandræberne – Afdeling Q nr. 2 , Flaskepost fra P – Afdeling Q nr. 3, Journal 64 – Afdeling Q nr. 4, Små Pikante Drab – (novelle1), Marco Effekten – Afdeling Q nr. 5
Jussi Adler - Olsen
Krimi
Politikken
2007
Hardback, Paperback, Ebook
379

En smuk vinterdag forsvinder den unge, fremadstormende folketingspolitiker Merete Lynggaard sporløst. Medierne kaster sig over historien, og overskrifterne gætter på alt fra mord og kidnapning til en frivillig forsvinden. Politiet sætter straks en storstillet eftersøgning i gang - men uden resultat. Merete Lynggaard er som sunket i jorden.

Først da den hårdt prøvede vicekriminal kommissær Carl Mørck sættes i spidsen for politiets nyeoprettede afdeling for sagger under særlig bevågenhed. Sker der et afgørende skred i efterforskningen. Og snart er Carl Mørck og hans assistent Assad på sporet af en hensynsløs forbryder, som drevet af had har lagt en helt afsindig plan. Spørgsmålet er om, Carl Mørck og Assad kan nå at forpurre den.

I mange mange år har jeg haft det mærkeligt med danske forfattere. At de ikke kan skrive danske krimier. At de skal lade værre med at skrive. Ja ja ved godt jeg er mærkelig.

Nu gav jeg endelig efter, syntes at det med Kvinden der forsvandt kunne jo værre interessant. Så købte filmen, den er ikke set i nu. Fik så fat i bogen og den er jeg så lige blevet færdig med i dag. Jeg må sige da jeg jeg havde læst prologen, måtte jeg læse videre.

Ja den var da spændende og den får 5 stjerne af mig. Det er måden den er skrevet på. Man gætter ikke lige hvem der er gerningsmanden.

Men den kunne ikke gyse mig desværre. Håbede på en gys til sidst i bogen. Men nej, jeg er for hærdet.

Men jeg skal helt klart læse næste bog i serien og så må vi se hvordan jeg tager den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *