2013 Jun 24

Længe siden sidst

Det er ved at værre længe siden jeg har skrevet et blog indlæg, men her er jeg. Dette blog indlæg vil handle om en masse blandet sammen om hvad der er sket.

Der er ikke sket det vilde i mit liv. Jeg er godt nok begyndt på noget nede i byen der heder Kilden hvor jeg kan komme op til 8 timer om ugen, det er det jeg er berettige til. De har åben alle 7 dage om ugen. Men jeg kommer kun en gang om ugen.

Jeg håber lidt at jeg kan komme i gang med at skrive blog et par gange i ugen igen og overvejer at anmelde de bøger jeg har læst og kommer til at læse… Jeg læser meget af dem som andre gør, men jeg ved også at jeg læser bøger som andre ikke gør. Så håber jeg kan værre lidt med der hvor andre ikke kan værre med. 🙂

Min side er ved at blive opdateret her og der. Og den har fået et nyt tema, men det er bare midlertidig for gumler over hvordan det rigtige skal værre. Har ingen ideer for hvordan det skal se ud.

Er i gang med nogle serier på Netflix som jeg er blevet helt tosset med. Havde aldrig troedet jeg ville falde for en serie som The Killing som er kopi til den danske Forbrydelsen. Så ser jeg Haven som er efter en Stephen King bog Colorado Kid, den er simpelhen total fed. Total overnaturlig. Så er jeg gået i gang med Fringe og den havde jeg heller ikke regnet med at jeg kunne lide. Men jeg er solgt. Jeg elsker Joshua Jackson der i og hans far der i er total genial. Rablende sindsyg må man heler sige haha.

Fringe Haven The Killing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *