2011 Sep 03

Længe siden sidst!!!!

Det er ved at værre længe siden jeg har skrevet blog sidst. Men der sker nu heller ikke så meget spændende i mit liv så der kan skrives blog hverdag.
Går bare hjemme det meste af tiden – er kun i skole 1 gang i ugen så kommer ikke vild meget ud… Og har vejledning 2 gange i ugen så der sker ikke så meget…

Den sidste uges tid har jeg bare set Tennis fra ”US OPEN” fra New York U.S.A – og der er mine farvoritter stadig med så det er bare super lækkert :D. Håber de er med til slut men det er der nok ikke store chancer for. De kan ikke mødes i finalen da jeg mener de spiller i samme halvdel og ved ikke lige hvornår de kan mødes om de ærlig talt kan mødes i turneringen hehe….

Giles Simon Andy Roddick

Nå vil smutte igen… Vil se om Søren snart kommer på Skype igen… 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *