2011 May 04

Lang dag for mig…

Var til kunst på skolen og jeg er ved at få fnidder, jeg kan bare ikke finde ud af at male fortiden. Så alt jeg tegner og maler ryger ud igen… Desværre for kan godt lide at male.

Så var jeg til Psykolog fra 14.45 til 15.45, og der skulle jeg altså prøve at tage en Tele Taxi hjem, det har jeg aldrig prøvet før men det gik da godt nok så det var udmærket… Var hjemme omkring 18 da jeg lige var forbi min underbo og hilse på. Ellers har jeg bare sat ved computeren, skiftede senge tøj og forskellige ting. Men nu står den altså snart på dyner for er bare træt … Puha.

Lige nu sidder jeg bare og ser det på Kanal 4 ”Elsk mig som jeg er” det vil jeg lige se færdig og så er jeg den der er smuttet…

Nat nat ….

3 Comments on “Lang dag for mig…”

 1. Kender det godt med, at man ikke kan male – det kan jeg aldrig… som jeg plejer at sige, så har jeg ikke en streg i livet! Jeg kan simpelthen ikke male =D

  Men så er det godt, der er andre, der kan! =) Håber du kommer over din maler-blokade inden længe =)

 2. Min chef har læst hele serien og har jo også solgt den mere eller mindre hurtigt gennem alle årene. Jeg har bare ikke selv læst den. Det samme med Marklund, Läckberg, Kepler m.fl. Jeg gider ikke spilde tid på at læse dem, så længe de sælger sig selv. Så vil jeg hellere læse dem som folk ikke opdager normalt og så sælge dem til anbefalingerne. 🙂

  Jeg er rigtig, rigtig glad for det her kamera. Det er vist nok ved at udgå så småt fordi der er kommet en “nyere” model, men så er det også lidt billigere. Og det kan stadig alt hvad jeg ønsker mig. <3

 3. Nååh.. ja, det er altid noget, man bare kan få ens yndlingsmaler til at lave noget så! =D

  Tjah.. det kan godt blive dyrt, hvis det skal være vildt og fancy.. men man kan nu også få nogen fine nogen til få penge! =)

  Tak for det! =) Jeg er også rigtig glad for resultatet! =D Er ikke så god til PANG-farver.. men det her fungerer meget fint! =P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *