Lassange

Elsker Lassange og gider bare ikke lave det helt fra bunden af. Men til sætter lidt forskelligt så det bliver lidt mere spændende og lækkert. Du har til et par dage i denne ret og det smager bare super godt. Jeg bruger ikke det Oksekød som der står på pakken da jeg ikke er fan af for meget kød så bruger Majs og Svampe i stedet for alt det kød.

1 Pakke Knor Lassange
1 Brik Mornay Sovs
1 Dåse Majs
1 Glas Champion
250 Gram Oksekød
1 Pose Revet Ost

Stil ovnen på 200 grader.

Svits oksekødet i en gryde

Hæld de 6 Deciliter vand i gryden – minus mælk

Hæld den pose krydderi i gryden og kog det op

Tilsæt den brik Mornay sovs og majs og svampe ( Minus Vand ) Og kog sovsen op.

Lig sovsen i lag sammen med pladerne til der ikke er mere.

Drys osten hen over.

Stil det i ovnen indtil osten er gylden, så burde pladerne også værre færdige. Ca 35 min i ovnen.

Spis det med noget salat eller flutes til smager godt…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *