2020 Mar 07

Løgnernes Palads

Løgnernes Palads Book Cover Løgnernes Palads
PapirPrinsessen, AskePrinsen, Løgnerens Palads, Den Ustyrlige Arving, Det Knuste Rige
Erin Watt
Young Adults
Flamingo Books
4-12-2017
Paperback, Epub, Audio
321

Ella blev kastet ind i familien Royal som Callums uønskede myndling. Ella troede Astor Park var en prøvelse - men hendes forkælede og ondskabsfulde klasse kammerater er intet i forhold til hvad Ella og Reed bliver udsat for.

En person fra fortiden dukker op og prøver at ødelægge Ellas og Reeds forhold og så er der lige den frygtelige stedmor som vil ødelægge Ella hvis hun kan. Men det går mest ud over Reed som bliver anklaget for mord.

Ella vil gøre alt for at rede Reed men Royal palæet har så mange hemmeligheder at det bliver svært for det er ikke kun Reed som hun skal rede.

Jeg elsker denne serie af bøger. Jeg kan genlæse den igen og igen og der for har jeg hele serien på tryk selvom jeg læser den på Mofibo. Men nogle serier må jeg eje. Jeg har læst en del Young Adults serier men denne serie om Ella Harper og familien Royal er en af de bedste jeg har læst.

Løgnernes Palads har det hele kærlighed og mord, intriger. Op dukken af en de troede var død, som vil ødelægge det Ella og Reed har kæmpet for.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *