2012 Nov 11

Min Første Gang

Ja så gjorde jeg det endelig. Jeg har faktisk i nogle år overvejet denne side Eyeslipsface.co.uk, men er ikke bare den der springer ud i at bestille ting fra nettet. Men fik så lige bekræftet fra Miamalene.dk at når mand bestiller fra England kan det ikke ryge i told. 🙂 Så var jeg jo mere rolig. Så nu har jeg bestilt en masse lækre ting, da meget af det jeg har er æld gammel.

Så måske skulle jeg gå på Amazon.co.uk og gå lidt amok på TV serier haha 🙂

2 Comments on “Min Første Gang”

  1. Hjemmelavet rødkål er så lækkert, og utroligt nemt at lave. Det vil jeg klart anbefale jer at overveje til jul!

    Og jo tak, det var ekstremt lækkert. Mortens Aften er jo nærmest en testmiddag på julemaden. Ikke at jeg klager, opvarmning er altid godt!

    Godt du også havde en god aften 😀

  2. Kan der ikke komme told på fra England? Wow, det skulle jeg have vidst… så kan det jo i mange situationer blive langt billigere at handle derfra.. håber der kommer en update, når du engang har modtaget dine vare 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *