2011 Jul 15

Mit nye ur!!!

Mit nye ur 😀 Det kom i dag med posten fra Hong Kong 😀 😀

5 Comments on “Mit nye ur!!!”

  1. Hej Anna-Sofie.

    Jeg har lidt af et problem, WordPress vil ikke vise tiden, altså klokkeslættet, har prøvet med al mulige måder af koder m. H:i osv. men den viser stadig det samme, og ikke det jeg vil have den til at vise. 🙁

    udover det er jeg super glad for jeg måtte få en skabelon af dig.

  2. Hej! Anna-Sofie

    Du bliver simpelthen nødt til at hjælpe mig, jeg har pt. et problem kan ikke finde stylen til min sidebar, og den der står sidebar, gør kun sidebaren sort og ikke som jeg vil have det til at se ud ligesom content/bloggen. ;S?

  3. Ja, men overskrifterne skal have samme style som jeg bruger i bloggen ( content) du kan se, jeg har stylet det med sort og hvidt osv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *