2014 Mar 30

Mord For Øje

Mordet på en ung, kvindelig universitet professor lammer lokal samfundet i Grant Country. Det er retsmediciner Sara Linton, som finder liget på på et toilet på den lokale cafe. Inden kvinden blev myrde, er hun blevet brutalt voldtaget og lemlæstet. Sara Linton har aldrig set noget værre, men hendes chok bliver ikke mindre, da hun genkender kvinden som Sibyl Adams, tvillingesøster til hendes eks mands mest betroede medarbejder.

Jeg har længe gerne ville læse bøgerne af Karin Slaugther og det har jeg ikke fortrudt. For hold da ferie de er spændende. Når man først er kommet i gang er bogen ikke til at ligge fra sig. Hvis man godt kan lide krimier så skal man klart læse disse her.

3 Comments on “Mord For Øje”

 1. Kan forresten se at du har fjernet mig fra din “linker og kan lide” 🙂 Jeg vil derfor bare infomerer om at jeg sidder og rydder op på min affiliates liste, og derfor sletter alle der ikke længere linker tilbage. Tak for et dejligt samarbejde 😀

  Simone
  Microcut.dk

 2. Jamen du er da også blevet smidt på min liste igen 😀
  Men det kunne da godt være at du gerne ville have en mindre mængde linkpartnere, og det skal jeg jo ikke blande mig i. Men er nu glad for at vi stadig kan udveksle links ^_^

  Simone
  Microcut.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *