2011 May 14

Nogle dage siden sidst!!!!!

Det er ved at værre nogle dage siden sidst at jeg har skrevet blog… Men der har været så meget i denne uge. ”Men det kommer jeg ind på”

Tirsdag var jeg til en samtale på skolen ved sådan en mand kommunen har bestilt til at finde ud af hvad der skal ske med mig i fremtiden ” Hvad jeg kan og så videre ” – det gik hvis okay tror jeg. Vil ikke lige fortælle hvad han mente inden jeg har været til møde med sagsbehandler og hvad hun mener…

Onsdag var jeg i skole til kunst og så knækkede jeg en tand så måtte ringe til Tandlægen – men skal havde ringet der til for den ene tand er der røget noget af igen så den må der heller kigges på pis og papir – men tandkødet skal lige over ømheden inden…

Ellers har jeg ikke lavet så meget siden der… Hygger mig bare der hjemme sammen med Dressed og læser en masse bøger og spiller en del inde på ” Kom Og Vind ”

Nå vil smutte igen for denne gang vil spille lidt mere…

3 Comments on “Nogle dage siden sidst!!!!!”

  1. Hehe – Ja, katte har gerne en evne til at få opmærksomhed når det passer dem. :p

    Blev egentlig også ret glad for billederne – Og det eneste jeg har gjort er at lave dem sort/hvid og så lege en lille smule med lys/skygge. Det tog under fem minutter, men gav et helt andet resultat. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *