2016 Sep 03

Nyt gear til mobilen 

Så er tiden ved at værre der, hvor den ned nye IPhone 7 kommer på markedet. Så nyt gear til den skal den da havde. 

Jeg har forelsket mig i nogle af tingene inde på Mobilcovers der er så mange lækre ting som jeg gerne vil ege. Men desværre er min mobil ikke en IPhone 7, min er Samsung Galaxy S7 edge som jeg næsten lige har fået. Som også er nogenlunde ny på markedet. 

Men sikke mange lækre ting der kan anskaffes til IPhone. Den der taske med Drømme fangerne er virkelig sød, smukke farver, den pinke cover er nu heller ikke helt værst. Sikke mange Powerbanks der kan købes til den, det er jo helt svært at vælge en til den. Du kan få head phones, kabler og meget mere til den. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *