2019 Oct 04

Øjen Tjek På Skejby

Skulle til Øjenlæge tirsdag og det var ok. Mit højre øje opførte sig sindsygt.

Det ente med at jeg blev sent til Skejby, da Horsens Sygehus ikke vil havde med øjne at gøre.

Min veninde tog med der op. Øjenlægen havde ikke fortalt en skid om hvordan jeg kom der ud når vi kom med toget. Vi tog en Flex Taxi der ud.

Så var der problemer med at komme ind i bygningen. Efter 16 skal der ringes på og lortet ville ikke åbne. Men til sidst kom vi ind. Jeg fik tjekket øje igen og fik 2 slags creammer jeg skulle smører øje i 4 gange daglig. Kl. 19 fik vi lov til at gå. Men skulle komme igen torsdag. Hmmm.

Vi fandt bussen og den kørte 30 min efter. Vi nåede at købe billet og den tog der kørte. I Horsens var vi lige i Bilka inden vi kom hjem. Klokken var godt 22.30 inden jeg var hjemme og total smadret.

Onsdag slappede jeg bare af, jeg var total smadret. Skulle finde tog tider til torsdag hvor min ville tage med.

Torsdag tog vi toget 11.15 og bussen til Skejby. Det tog 5 min Ca. Og fik afvide at næste tjek var i Horsens i næste uge. Puha. Vi nåede bussen og stod af og gik ned i gå gaden. Købte 2 ting i Søstrene. Vi gik i Bruuns Galleri og spiste på en restaurant, vi fik Nacho med lækker ost på.

Vi nåde toget. Toget var fyldt og vi måtte stå op. Jeg fik et stort angstanfald, var gennemblødt og hev efter vejret. Vi kom til Horsens, min mor måtte købe vand til mig. Jeg var helt smadret da jeg kom hjem.

I dag har jeg handlet ind og ellers været hjemme. Jeg er fuldstændig færdig og kunne bare sove, så træt er jeg efter i går.

Jeg kører aldrig i tog mere… Kan ikke klare det..

Weekenden står på afslapning og læsning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *