2012 Apr 18

På tide med en lille blog her fra

Det er ved at værre lidt tid siden jeg har skrevet en blog sidst… Der er ikke sket så meget hjemme ved mig.

I går var jeg til læge. Han sagde jeg skulle stoppe med mine Antidepressiv medicin, indtil han fandt noget andet jeg kan få. Han kunne ikke lige sige hvad jeg skulle havde med det samme da jeg har prøvet rigtig meget som ikke hjælper. Så han ville ringe når han har gjort det og så ville han sende en henvisning til Horsens Psykiatriske Ambulatorium så jeg kan kommer der ud og de kan kigge på mit humør medicin. For det går ned af bakke og ikke op af desværre.

Nok ynk her fra he he 🙂 …

Var så sammen med min gamle nabo nede i byen. Fandt 3 toppe i Solo til 25 kr stk så sparede en masse der og så var vi rundt og kigge og så tog vi en Taxi hjem til hende. Har aldrig været hjemme ved hende siden hun flyttede. Har været der ude hvor hun bor. Men der boede hun der ikke i nu. Så så jeg hendes nye Mis, en 8 måneder gammel Main Coon hun mis. Total sød er hun og rigtig livlig og super smuk 😉 Hun er nemmere at snakke med end hendes gamle kat hun havde Odette, den angreb hvis man ville snakke med hende. Så så vi lidt Tennis. Hun er så RØVHELDIG at hun kan se alle ATP Tennis turneringer der bliver spillet i hele verden da hun har Canal 2 + Sport eller sådan noget. Tog hjem ved aftenstid og gik sådan rimelig i seng da jeg var mega træt….

I dag har jeg bare gået her hjemme og så så jeg Scream 4. Den var da okay men så er det også det. Fik set det nye afsnit af Glee her til aften 🙂 … Bliver spændende næste gang.

Nå men tror jeg snart vil smutte i seng sammen med Hr Dressed In Black. Syntes jeg er træt og sur i dag.

Nat Nat til alle her fra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *