.

December 21, 2013  1 comment Bog Anmeldelser

Tolvårige Percy Jackson er på vej til at blive kylet ud af endnu en skole. Der er bare det problem med at han har pulveriseret sin matematik lærer. Hvad der skete, kan han ikke helt forklare. Men det er ikke første gang at besynderlige ting sker omkring ham.

Det begynder at give mening da Percy efter en dramatisk flugt ender i en anderledes feriekoloni Halvblodslejren. Her møder han væsner der kun burde optræde i bøger om græsk mytologi. Men de gamle guder findes og er vrede. Zeus lyn er nemlig forsvundet og de mistænker Percy som tyven.

Percy har 10 dage til at bevise sin uskyld og sammen med 2 venner rejser de tværs over USA i jagten på torden kilden. Mange er dog ude efter ham så han skal passe på hele tiden.

Jeg er vild med filmen så det er klart jeg skulle læse bogen også. Men da de ligger i den pevre ende tog det lidt tid inden jeg fik denne her bog. Så da den kom på tilbud måtte jeg eje den.
Jeg er vild med bogen, meget bedre end filmen syntes jeg. Der foregår så meget meget mere i bogen end i filmen. Man får meget mere af vide om guderne og Halvblodslejren. Deres rejse er også meget mere beskrevet og spændende.

Stjerner:
Star Star Star Star Star

One comments to “Percy Jackson Lyntyven”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *