Silentgirl.dk er fornyet ..

Så er Silentgirl.dk fornyet med 1 år mere 🙂 Havde Mastercard fremme så kunne lige så godt forny den med det samme… Så håber jeg der kommer flere blogs det næste år end der gjorde det sidste år.

Jeg gider ikke kun belemre jer med ynk og alt muligt for så bliver det sku for kedelig at komme på siden. For sandheden er at jeg har det ikke godt og det har jeg ikke meget af tiden. Min medicin virker ikke ( syntes jeg ikke ). Og må nok bare vænde mig til at det kommer den måske nok heller ikke til. Jeg tager det hvis der måske bare var en lille smule der hjalp på mig. Hmmm piller jeg hader det lort.

Men har en Hoster så vil lige reklamere for den i mens jeg er i gang med at skrive om Silentgirl.dk – det er Intoxicatedcrap der drives af Mimmi.


INTOXICATEDCRAP
Intoxicatedcrap

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *