.

April 06, 2020  No comments Bøger, Påske, Psykisk

Jeg har det skidt psykisk for tiden. Alt det her Corona halløj gør at mit psykiske bliver værre. Jeg har valgt at blive hjemme hele tiden. Går kun ned med affald med handsker på. Jeg spritter hænder hele tiden. Jeg handler ind med Rema1000 Vigo så jeg ikke skal ud i mellem mennesker og nyses og hostes på.

Jeg har valgt at holde en pause fra mit psoriasis medicin da det er noget stærkt medicin og så har jeg sukkersyge. Ender nok med at skal i gang med at smøre mig med det klamme Dermovat, mit hår kommer til at stå i vejret og skal vaskes ud med opvaskemiddel. Så tænker at det nok er bedst at holde mig væk fra snot.

Påsken bliver hjemme med en hel masse bøger,film og serier. Jeg er ved After ‘’ Faldet ‘’ men er nød til at ligge den væk. Den serie gør mig ekstremt oprevet. Lige nu læser jeg ‘’ Losing It ‘’ elsker den bog. Og så hører jeg ‘’ Harry Potter ‘’ når jeg laver mad og ryger et par smøger. Har også læst nogle bøger i ‘’ Rosemary Beach ‘’ serien. Film og serier er meget forskelligt. Så ingen familie tid for os.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *