2014 Jan 28

Sommerne på Lakolk

Sad i Bussen på vej hjem fra Tandlægen og tænkte på sommerene nede på Lakolk Rømø.

Jeg gik på Småskolen Lakolk der lagde på Hotel Lakolk. Så i lige ved hvad Småskolen Lakolk er. Det er en tidligere Tvind skole hvor vi var ca. 30 elever + en skole der hed Carene Star som var der meget sjælden da de sejlede det meste af året. Lakolk var ligesom en Efterskole næsten kun. For de skulle sørge for alt til os. Af de penge de fik fra kumunerne. Nok om det.

De fleste somre rejste vi en del men vi var også over på skolen. Eller på andre skoler rundt i landet. Og minderne der fra var spichel hyggeligelige når vi havde besøg af vores forældre i nogle dage. Vi så øen, badede, kørte ture. Det var dejlig minder. Forældre var velkomne hele året rundt. Min far var der tit en hel weekend.

Der var også en sommer der over hvor jeg fik mit første kys haha.

Savner tiden om sommeren der over. Men jeg glemmer heller ikke hvor hårdt det var at gå der over. Det var ikke dans på roser, for GUD hvor hadede jeg mange af dem. Skolen lukkede i 2001 og jeg blev sendt hjem selvom jeg ønskede at komme på en anden skole, for det var det jeg havde brug for.

1 Comment on “Sommerne på Lakolk”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *