2013 Jun 25

Stalkeren

Liget af en ung, uidenficeret kvinde findes i en nedlagt slagter forretning, og dødsårsagen er uvis. Hendes krop synes urørt, men hendes læber er omhyggelig syget sammen. Under obduktionen bliver situationens alvor og rædsel for alvor klar, og kriminal assistent Hunter fra Los Angeles Politis specialenhed tilkaldes for at overtage efterforskningen.

Da Hunter finder ud af, at denne har forbindelse med en sag om en anden forsvundet person, som efterforskes af den knivskarpe Whitney Meyers, får Hunter mistanke om, at der er tale om en langt større sag, og morderen holder adskillige kvinder som gidsler.

Snart indleder Hunter jagten på en særdeles uhyggelig morder – en morder med en forvaklet besættelse og for hvem kærlighed er blevet had.

Morderen i denne bog er langt værre en man lige regner med. Det han er gået i gennem var ikke lige til at gætte. Hvad han gør ved de kvinder er total klamt.
Hunter indleder jagten på denne morder og den bliver tæt på hans sidste.

Jeg elsker simpelthen Chris Carters bøger. De er grufulde og total spændende fra start til slut. Når man først er i gang er det ikke til at stoppe igen. Når jeg har læst den sidste hoppe jeg i sofaen af iver om hvornår den næste kommer i rækken.

Er man til seriemorder bøger så er Chris Carter bøgerne de rette at læse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *