2011 May 22

Stille og rolig weekend!!!!

Det har været en stille og rolig weekend og der er sket så meget hjemme ved mig…

Fredag kom min mor forbi til aftensmad og der havde hun sin computer med da jeg havde lovet at formatere den og det er mit job når sådan noget skal gøres for det har hun ikke forstand på så den arbejdede jeg på indtil i går aftes men der var jeg så også færdig med den og der var jeg også ved at værre godt træt af at lave computer!!!!!!

Ellers har jeg bare set film ( Er i gang med Harry Potter Maraton igen hehe ) og vasket tøj og læst og været nede ved underboen for at snakke med hende. Så har jeg også arbejdet hele dagen i dag på et layout som jeg er blevet nogenlunde tilfreds med men det er jo nok kun i et par dage hehe….

Skal ellers til tandlægen i morgen men da jeg ikke lige har til bussen inden om et par dage bliver jeg nød til at vente et par dage med at komme derned – i torsdags faldt min plump ud for 2 gang så det skal laves, så må lige havde lidt smerte stillende indtil jeg har penge til bussen desværre hader ellers at spise piller men lidt fra eller til hmm spiser 6 vigtige piller i forvejen hverdag.

Om 2 måneder har min ctr saldo den fra apoteket gældt i et år og jeg har næsten købt medicin for 20.000 kr bare på det år. Men det er simpelthen det ADHD medicin der koster en arm skal havde 2 pakker om måneden og det er godt 15-1600 kr i måneden. Men er nu kommet over på Ritalin og der skal jeg kun havde en kasse om måneden ind til videre og sådan en koster omkring 700 kr … Puha det er dyrt, men heldig at jeg har apotek aftale så jeg indbetaler nogle penge ind hver måned så jeg får udleveret alt det medicin jeg skal havde – alt fra smertestillende til Antidepressiv, ADHD medicin…. Så det er rart nok…

Nå vil snart i seng, det er ved at værre midnat og er ved at værre lidt små træt!!!!!

Nat nat …..

3 Comments on “Stille og rolig weekend!!!!”

  1. Jamen, netop! Ja ja, de “gør deres arbejde” – Men man må sgu da også godt lige følge loven selv og så liiiige lade sine vagter bruge hjernen!
    Tre ud af fire sider på parkeringsbåsen er afskærmet – Hvordan helvede skulle nogle mennesker, overhovedet, kunne regne ud at det var en vej?! O_o Men jo jo – Det havde jo været en vej – Og det kunne jeg jo nok regne ud, når jeg kom der og parkerede, efter at den tredje side pludselig var afspærret… Øh…

    For filen da altså – En sag som din fars er heller ikke sjæden. Jeg har ledt nettet tynd og fundet UTALLIGE klager af samme slags – De har også været i Kontant m.m.

  2. Hold da op Ö det er mange penge på medicin! Jeg er glad for jeg ikke er på medicin mere (det var slemt da jeg fik antidepressivt -.- ) … Kan du ikke få noget tilskud til dit medicin?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *