2017 Apr 25

Tennis Maria Sharapova 

Dette er mine tanker ikke andet. ?

I 2016 blev Maria Sharapova taget for Doping lige efter Australien Open for noget medicin hun har taget i flere år, som var kommet på Doping listen ved årsskiftet og hun har så ikke opdaget det. Godt værre hun lyver aner det ikke er lige glad.

Hun får så 22 måneder karantæne fra Tennis men anker det og det bliver sat ned til 15 måneder. 

I dag eller i morgen er de 15 måneder gået og hun skal spille i Stutgart Tyskland. Hun har fået et Wildcard så hun kan spille. 

Nu går snakken om at hun ikke fortjener de Wildcards hun har fået tildelt den næste stykke tid. Nogle af de andre spillere syntes ikke hun fortjener det og hun burde starte fra start af når hun har taget for Doping. 

Som en stor fan af hende gælder min mening ikke kun for hende men for alle andre spillere. 

Hun har taget de 15 måneder med stiv arm. Har trænet, skrevet en bog, arbejdet med Sugapova og taget nogle skole kurser så vide jeg har kunnet læse. Og meget mere. Så syntes ikke det gør noget hun har fået de Wildcards hun har vundet nogle af de turneringer før. Og hun burde havde en chance for at komme tilbage. Vise at hun stadig kan. 

Angående de andre spillere som mener hun ikke burde værre der. Er nok lidt nervøse for at møde hende. For hvis hun stadig kan så er der nogen der må kæmpe for at slå hende. 

Hun skal møde en Italiensk spiller der heder Roberta Vinci og jeg tror hun får svært ved at slå Sharapova. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *