2013 Feb 22

Test af Cover

Fik en email den anden dag om jeg har havde lyst til at teste et Cover fra Coverme.dk. Jeg har fået til sendt denne her lækre hårde Cover, som jeg har brugt de sidste dage på at afprøve. Jeg er super vild med designet med alle de hulder der er. Det eneste der er, den er en lille smule glat i det. Men det er noget man vender sig til.

Coverme.dk har også rigtig mange fede covers til Ipad’s hvis man leder efter et cover der til. De har også covers til Macbook’s hvis man mangler sådan en.

1 Comment on “Test af Cover”

  1. Ej hvor er det fedt 😀
    Jeg er også rigtig glad for det Ipad sleeve jeg har modtaget ^_^ Og jeg tror også vinderen af min give-away vil blive glad for sit 😀

    Simone
    Microcut.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *