.

April 20, 2014  No comments Bog Anmeldelser

Ethvert forældres værste mareridt bliver til virkelighed for Mike og Jess Sullivan, da deres 6 årige datter Sarah forsvinder sporløst under en kælketur. Den helt store eftersøgning sættes i gang. Men den giver intet resultat. Sarah er borte og eneste mistænkte i sagen er en gammel syg præst. Som Politiet tidligere har forsøgt at knytte til to andre sager om forsvundne småpiger. Der bare ingen beviser mod ham.

5 år senere er Sarah stadig forsvundet. Men hendes far Mike nægter at opgive håbet, om at finde hende i live. Først da Mikes far ganske uventet dukker op efter flere års fravær går det op for ham at der muligvis er en sammenhæng mellem hans egen traumatiske barndom og Sarahs forsvinden.

Chris Mooney har skrevet en hamrende god bog. Jeg har læst den 2 gange før. Men det er mange mange år siden. Så da jeg fandt den brugt skulle den med hjem og genlæses.

Måden den er skrevet på hvor den går frem og tilbage i tiden kan godt værre lidt forvirrende. Men syntes at det er til at finde ud af.

Kan godt lide Mike og hans kamp for at finde hans datter hvor konen for længst har givet op og kommet videre med livet selvom det er hendes fortid og løgn der var med til at hendes datter blev taget fra dem finder Mike ud af. Han finder en sammenhæng i mellem hans datters bortførelse og 2 andre piger da han snakker med en af mødrene til en pigerne.

Bogen er lige til at gå til. Jeg kan ikke andet end elske den.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *