2015 Oct 27

The Morganville Vampires #Glass Houses

The Morganville Vampires #Glass Houses Book Cover The Morganville Vampires #Glass Houses
Glass Houses, The Dead Girls' Dance, Midnight Alley, Flere.....
Rachel Caine
Fantasy, Young Adoult
Tellerup
1 - 6 - 2011 Dansk
Paperback, Epub
316

College freshman Claire Danvers has had enough of her nightmarish dorm situation. When Claire heads off-campus, the imposing old house where she finds a room may not be much better. Her new roommates don't show many signs of life, but they'll have Claire's back when the town's deepest secrets come crawling out, hungry for fresh blood. Will she be able to face the town's terror or will she drown like everyone else?

Jeg var fanget fra første side i bogen. Jeg kunne ikke slippe den igen begrund af det der skete med Claire sikke nogle møg kællinger.

Jeg havde lidt svært ved at finde ud af hvor mange dage bogen gik over, men det trækker nu ikke min bedømmelse ned om bogen.

Jeg håber de næste bøger i serien er lige så spændende som denne her var. Og så glæder jeg mig til at læse noget mere om Claire og Shane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *