2014 Jul 27

Tur bed vandet

20140727-230823-83303780.jpg

Var ude og bade fredag sammen med nogle af dem fra Kildegade. Det var rigtig lækkert. Lidt træls der var sten, men fandt ud af i 2 omgang ude i vandet at man kan bade i Crocks, man skal bare tage remme om hælene. Så Bliver de på ude i vandet. Og så gør det ikke ondt og komme ud.

Det er godt nok 100 år siden jeg har været ude og bade. Tror ikke jeg har været det siden jeg var over ved min bror ved Vesterhavet. Og det var bare i og så op.

Blev godt nok rød hurtig. Og så brændte solen bare. Tror det er fordi jeg får flere piller som man lige skal værre på passe lige ved. For hold da ferie det gjorde ondt. Men er ikke så rød at det gør noget. Har prøvet at det ikke har gået så godt.

1 Comment on “Tur bed vandet”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *