2011 May 19

Tur til Aros i Århus

Var med kunst holdet til Århus for at se Asger Jorn International her onsdag… Tog en masse billeder af hans værker. Det ene er af ham selv… Syntes ikke selv det var de mest fede malerier men smag og behag…. Kan bedre lide Kvium!!!!!

6 Comments on “Tur til Aros i Århus”

 1. Hej! Anne-Sofie

  Hvor er dit nye design virkeligt kønt. Kan rigtigt godt lide det, tænkte på om du ved om det er muligt at indsætte WP, kun på index-siden som en blog, men stadigvæk at kunne indsætte div. kategorier, arkiv osv, i ens menu og samtidig kører i PHP?

  Hvis du ved det, kunne du måske så hjælpe mig? 😀

  Tusinde tak på forhånd.<3

  Knus Amalie

 2. Jeg har problemer, altså håber du kan hjælpe mig, det jeg vil er at have WORDPRESS som blog på min INDEX.PHP, men nu viser den både INDEX.PHP og wordpress hvis jeg havde den på hele min hjemmeside..

  Jeg skal kun bruge ”bloggen” fra WP. Og ikke som ”wp-hjemmeside”? hvad er koden til kun bloggen???

  skriv til min email…. på forhånd tak! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *