Follow:
Anna-sofie, Kunst, Malerier, Skole

Tur til Aros i Århus

Var med kunst holdet til Århus for at se Asger Jorn International her onsdag… Tog en masse billeder af hans værker. Det ene er af ham selv… Syntes ikke selv det var de mest fede malerier men smag og behag…. Kan bedre lide Kvium!!!!!

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

6 Comments

 • Reply Amalie

  Hej! Anne-Sofie

  Hvor er dit nye design virkeligt kønt. Kan rigtigt godt lide det, tænkte på om du ved om det er muligt at indsætte WP, kun på index-siden som en blog, men stadigvæk at kunne indsætte div. kategorier, arkiv osv, i ens menu og samtidig kører i PHP?

  Hvis du ved det, kunne du måske så hjælpe mig? 😀

  Tusinde tak på forhånd.<3

  Knus Amalie

  20. May 2011 at 12:40
 • Reply Amalie

  Mange tak. (:

  Skriv når du har fundet ud af om det kan.

  20. May 2011 at 16:04
 • Reply Amalie

  Hej! Anne-Sofie

  Jeg er bare nysgerrig i at høre om du har fundet ud af, mit spørgsmål omkring PHP og WordPress? 😛

  20. May 2011 at 21:23
 • Reply Amalie

  Hej! A-S

  Mange tak for linket, du skrev. Vil kigge på det (x

  21. May 2011 at 20:47
 • Reply Amalie

  Jeg har problemer, altså håber du kan hjælpe mig, det jeg vil er at have WORDPRESS som blog på min INDEX.PHP, men nu viser den både INDEX.PHP og wordpress hvis jeg havde den på hele min hjemmeside..

  Jeg skal kun bruge ”bloggen” fra WP. Og ikke som ”wp-hjemmeside”? hvad er koden til kun bloggen???

  skriv til min email…. på forhånd tak! 😀

  21. May 2011 at 21:47
 • Reply eeyorenyk

  Må give dig ret i at der er set pænere billeder end de dér… Men jeg er heller ikke så meget til abstrakte billeder. :p

  22. May 2011 at 14:23
 • Leave a Reply