2013 Dec 16

Udfordring i at finde den rigtige tallerken

I Marts skulle jeg havde været til fødselsdag ved min veninde Anne og ventede også på bussen. Men begrund af sne vejr kom jeg aldrig af sted. Vi har ikke rigtig set hinanden siden, hun har lille Frigg og er gift og bor ikke i byen.

Men til hendes fødselsdag havde jeg købt en tallerken af det mærke hun ønskede sig. Så i dag mødtes vi endelig sammen med Maria og Anne kunne få sin gave og bytte Julegaver. Så var det shitsme den forkerte jeg havde købt og hun kan ikke bytte den, da jeg jo købte den i Marts måned. Så nu må hun finde på at bruge den til et eller andet.
Så er ikke sikker på jeg giver hende tallerkner igen, når jeg nu ikke ved hvad det er for et navn det har.

Men hyggelig var det at se hende igen. Vi alle 3 fik en kop varm Kakao med Flødeskum inde i Horsens Bytorv. Og havde en hyr med at holde på Frigg som kravler som en vild nu. 🙂

2 Comments on “Udfordring i at finde den rigtige tallerken”

  1. Åh altså, de gaveindkøb kan sommetider være en lidt omstændig affære! Om ikke andet lyder det da som om i havde en skøn dag – og det er jo også tanken, der tæller ;D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *