2017 Aug 23

Ulykken

Ulykken Book Cover Ulykken
Danielle Steel
Kærlighed
Lademann
1994
Hardback
268

Ved en trafik ulykke bliver to unge piger hårdt såret. Den ene Allyson ligger i dyb koma med en svær hjerneskade som de ikke ved om hun vågner fra nogen sinde. Hendes far Brad er en travl forretningsmand der svigter sin kone Page i denne fortvivlede situation.

Veninden Cloe har altid drømt om at komme til balletten. Nu er begge hendes ben alvorlige beskadiget. Hendes far journalisten Trygve iler til hospitalet. Og det bliver ham der trøster Page, mens de sammen prøver at komme gennem deres fælles tragedie.

læste denne bog første gang i 1997 da jeg gik på efterskole i 8 klasse. Siden den gang har jeg læst den mange gange. Holder lige meget af den hver gang jeg læser den for den er bare så fantastisk.

En hvid løgn til deres forældre bliver til en ulykke hvor føreren af bilen dør og de to pige bliver skadet for resten af deres liv og så står den sidste unge fyr med så meget skyldfølelse over at der ikke skete noget med ham.

Jeg har lige læst den, men ved at jeg kommer til at læse den igen og igen det er jeg sikker på.

1 Comment on “Ulykken”

  1. Den lyder rigtig godt. Jeg har forresten stadig en bog fra ferien, jeg aldrig fik læst færdig ? . Tak fordi, du mindede mig om det.
    Jeg elsker at læse, men synes det kan være svært at komme i gang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *