2014 May 24

Vejen Til Helvede – Reliquary

Antropologen Margo Green fra det Naturhistoriske Museum i New York er blevet bedt om at undersøge to skeletter, som politidykkere har fundet i det mudrede afløb ud for Manhattan. Skeletterne mangler begge hovedet, og nogle knogler har bidmærker. Det fører Margo hen på den tanke, at man måske alligevel ikke har fået udryddet et monster, der hærgede i gangene under museet sidste år.

Det ene af skeletterne viser sig at værre Pamela Wisher en ung pige af velhavende familie. Det andet kan man ikke identificere. Mrs. Wisher, Pamelas mor, sætter alle sine penge og prestige ind på at få ryddet Central Park for hjemløse, fordi hun mener, det må værre en af dem, der myrdede hendes datter

Men Margo Green og Videnskabsmanden Dr. Frock finder ud af det er monstre der lever i gangene under Central Park. Så det gamle hold fra Museums Mordene samles for at udrydde disse monstre. Agent Pendergast, Komisær D.Agosta og Margo Green og Dr. Frock og hen af vejen også Journalist Bill Smithback og en smule hjælp fra Laura Hayward som har forstand på de hjemløse.

Om det er bog 2 eller 9 så elsker jeg disse bøger. Douglas Preston og Lincoln Child er 2 af mine yndlings forfattere.
Er vild med personerne der i. Spicel Agent Pendergast har en plads der.

Er bogen noget der kan ske i virkeligheden? Jeg vil sige ja. Men så skal man tro på det videnskablige i bogen. Det skal man med de fleste af bøgerne.

Kan du lide en god krimi og hvor der er en del bøger så skal du klart læse denne her serie. Desværre er der kun nogle som er oversat til Dansk og andre er ikke. Så læs dem på engelsk det er det nemmeste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *