Follow:

Book's

The Mad Love Series

Gode bøger som helt klart skal læses fra start. De er romantiske og til tider over i det erotiske. Så vær klar over det

The Mad Love Series Book Cover The Mad Love Series
Mad Love, Madly In Love, Mad Love 2, Madly Addicted, Tame
Colet Abedi
Romance, Love, Erotic
Alibi Publishing
29-8-2015 - 13-7-2015 - 21-9-2015 - 01-11-2015 - 16-04-2018
Kindle

Book 1:
Sophie walker tager sine venner med til Maldiverne for at slikke sine sår efter hun har forladt Jura studiet for at blive en artist og slået op med sin kæreste, som sine forældre ikke bryder sig om.
På sin rejse møder hun den lækre rigmand Clayton Sinclair, som hun falder head over hells for og han det samme med hende. Med tåre forlader hun sin ferie da den er slut men hun ser ham med en anden kvinde på et magasin i lufthavnen. Hun rejser hjem mere ulykkelig end nogen sinde.

Book 1.5:
Tilbage i Los Angeles er Sophie helt nede og hendes bedste ven prøver at støtte hende. Men glemme Clayton kan Sophie ikke, da hun stadig elsker ham.

Book 2:
Sophie får tilbudt et job i Frankrig og det samme gør hendes ven Erik. Så Sophie og Erik og hans kæreste tager afsted. Men det viser sig at det er en af Claytons skumle planer for at vinde hende tilbage. Selvom jobbene er rigtige. Alt begynder at gå okay men så dør Claytons bror og det hele begynder at gå i hø. Efter en masse problemer vil hun rejse hjem og opgive ham. Men Clayton følger hende selvom han kommer lidt senere afsted.

Book 2.5: 
Clayton er fulgt med Sophie til U.S.A da han vil værre samme sted som hende. Men det er ikke nemt for ham og hans firma. Og da han køber en lejlighed til at flytte ind i sammen med Sophie går det ikke helt som planlagt men Sophie vælger at lytte til sig selv og vælger ham. De tager på ferie til hvor det hele startede.

Book 3 Tamed:
Abby Walters har været vild med Michael Sinclair siden hun var barn. Da hun forlader en Russik mand ved aldert må hun til at klare sig selv. Så hun får et job ved et Barrista og det er noget af det som hun er dårligst til, hun har aldrig haft et job. Men da hun bliver fyret får hun job ved Michael Sinclair og de begynder at se mere til hinanden. Da han tager hende med til Haiti er de sammen og vil havde et forhold. Men kræfter ude fra vil splitte dem. Men kærlighede vinder. 

Share on
Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply